Spotting brown

hi salam . kalau ikut kn upt ni +ve n usia kandungan nk msuk 6weeks . tapi ade spotting brown . normal ke ? n sye xpe prgi klinik lagi untuk cofirm prgnt .

Spotting brown
10 Balas

klau ikutkan pengalaman sy..sebelum +ve preg iaitu 4W tu dikira utk penempelan..klau lbh pd 4W biasa risiko utk keguguran..pengalaman sy, baik g klinik swasta, Dr akn bg ubat kuat rahim sbb d klinik krjaan @ hospital krjaan utk prtma kli preg mmg dia xbg ubat kuat rahim..sy pernah alaminya sblm ni & ggur msa baby 3bulan sbb xdpt ubat kuat rahim dr klinik krjaan..yg ke2 ni alami bnda yg sama tp alhamdulillah sy g klinik swasta & dpt ubat kuat rahim wlaupun klinik krjaan xbg g swasta