brown discharge?

Kalau ada brown discharge tp light brown.. Bahaya x? Sebelum ni pernah miscarriage.. Ade brown spotting terang..

4 Balas

Ada byk kemungkinan. 1st, cek kalau2 ada pernah bersama suami sblm tu atau sehari sblm. Kalau ada, mungkin asbab itu. Bila preggy ruang cervix kita jd sempit. 2nd, period dh x dtg berapa lama? Dah cek upt? Double line? Kalau bukan discharge sbb period, boleh jd pendarahan normal asbab penempelan telur dlm rahim. Sy pernah kena seminggu. Masa tu blm tau preggy. Ingt period biasa. Hari ke7 baru terfikir nk cek upt dan mmg preggy. 3rd, last skali kalau masih ragu2 pegi klinik terus cek

3y ago

sis nk tanya.. seminggu sblm sis tahu preggy tuu sis spotting ya selama 7 hari..saya sepatotnya period, tp spotting 10/12/21 smpai sekarang 14/12.. dh 5/4 hari spotting..check double line..nk g klinik doktor tkbg suggest tnggu dulu lg seminggu kalau nk scan..

Klu berlanjutan lebih 3hari, baik sis g cek.. selalunya normal bila ada brown discharge.. sa tem preggy ni mw 2x juga ada brown discharge.. tp 1hari jk.. doktor kata normal.. scan baby pn ok.. 1st time ada discaj tem 6w lebih.. doktor kata itu penempelan.. 2nd discaj sa waktu 13w.. pn risau, tp dktr cakp sbb waktu 13w 2 placenta baby start begerak keatas, jd normal untk ada bleeding sikit.. btw, gudluck sis!! Harap semua ok..🙏🙏🙏🙏🙏

5y ago

Kalau ikut experience sy dlu.. Doktor pun xtau klau brown spotting sy tu miscarriage atau tidak.. Dulu sy check doktor ckp ok.. Tp lpstu miscarriage..

Now brpa weeks dah sis? Better pergi chck trus .. Sbb ada history miscarriage kan. Hope okay2 saja . 🙏

5y ago

Mybe penempelan tu sis. Saya pun mcm tu duku. After msuk ke 8weeks dtg balik simptom pregnant. Jgn risau sis

Hi deandra. Macam mana ya pregnancy you selepas discharge? Sye pun discharge mcm ni, dah lebih seminggu

2y ago

baby dah selamat lahir. dah 7 bulan skrg ;)