Pregnant atau x?

Hi n assalamualaikum,sy nak tanya.. saya ada cek upt n naik 2 line walaupun samar2... Lepas tu esoknya saya cek 1 line.. 😣 masa cek double line tu sehari sebelum tarikh period... Yg 1 line tu jatuh hari sepatutnya first day period tapi xperiod lg...tolong sy, sy kena cek esok jgk ke? Or xpayah??#ingintahu #pleasehelp

Pregnant atau x?
3 Balas

sis cuba tunggu seminggu dua dulu . kalau masih tidak period . sis cuba test UPT . İn Shaa Allah semoga ad rezeki 😊 awal awal ni HCG rendah. sebab tu line samar samar.

2y ago

tu la...risau sebenarnya ni 😅 excited sama 😁

nak tanya, sis dah pregnant ke? sbb sy pun mcm ni juga

Lebih elok tunggu 1 atau 2 minggu delay period

2y ago

baik... tq sis ☺️