Turun tanda

Salam, if dah turun tanda darah tp belum ada contraction perlu pergi hospital terus ke. Baby gerak smua okay

9 Balas

Bagi saya kalau turun tanda keluar darah sikit ( baru sari dua lepas check bukaan ) xperlu pergi.. tp kalau darah bnyk , kena pergi.. lg2 ada contraction @ perut kerap mngeras.. ni anak ke berapa sis?

Bagi saya pergi je untuk dr cek. Macam saya, harini turun tanda darah, esok bersalin. Tapi kawan saya, lepas 2 minggu lebih turun tanda darah. Baru bersalin.

perlu pergi. doctor akan check yg awak dh ada bukaan atau belom. dn akan buat ctg utk jantung baby awak

Pergiiii. Semoga dipermudahkan urusan puan bersalin 🥰🫶🏻

Ha p terus saya dulu pon trun tanda lpstu p doc check dh 2cm

pergi ja, apa2 terjd kt baby kita tak risau sngt

Terus jumpa dr. Ada bleeding je terus pergi

yes. salah satu tanda ada, terus pi.

Yup perlu pergi