Bloody show tapi takde contraction

Hi mommies, okay ke kalau dah keluar tanda tapi still takde contraction tu? Pagi tadi dah pergi hospital,dr cek ctg baru 1cm and dr suruh balik, if air ketuban pecah / contraction kerap baru datang balik.#firstmom #ingintahu #SeriusTanya

2 Balas

Doktor dah check kan? OK je. Kena alert dgn tanda bersalin lain dan get ready bila2 masa. Mudahan Allah kurniakan kelahiran yg selamat

2w ago

Aamiin aamiin aamiin Ya Mujib🤲🏻 terima kasihh🤍

Saya da dekat 1bulan takde sakit da turun tanda..baby besar juga..doa kan tok saya