BLOOD SHOW

Salam, nak tanya, kalau 4 hari dah ada tanda coklat tu sikit dkt panties. Perlu pergi hospital tidak. Tp xda rasa contraction. 39weeks. #anak1st

4 Balas

saye sebelum ni xde langsung tande² tpi just sakit² contraction 15 minit sekali but bile sampai hospital jln dh bukak 4 cm

4w ago

Sya semalam tetiba sakit perut dan mengeras Smpai nk berjalan xbole p PAC Dr ckp contraction ad tapi xkuat pembukaan pn masih 0..harini dh 39minggu 2hari bole kongsi tips tak percepatkan bukaan..harap sgt DPT bersalin normal

4 hari tu... Ya, pergi hospital.

sis dah pergi hospital ke?

3w ago

Haa haritu pergi dh, sekali dh ada bukaan 1cm malam tu jugak, esok pagi 3cm, lpstu terus 7cm. Alhamdulillah selamat melahirkan dah 🥹

pergi sis