Baby high demnd

Salam ibu..nak tnye cmne ibu handle anak yg xboleh duduk sorang..ank dh 2 bulan.saya skrg duduk dgn mak lagi..apa2 brgilir dgn mak kalau nk mndi ke mkn..cdg 3 bulan nk blik ddk dgn suami tpi ank plk jnis xleh dok sorang .msti meraung..klau tgah tido dlm buai tak enjut msti jaga pastu nngis selok..cmne kalau nk jage sorang2 nnti nk handle yer??

7 Balas

Risau nyaaa..Berapa lama baby akan high demand? kalau hantar pengasuh mcm mana ya pengasuh nak handle