bersalin czer

Salam ibu2x semua... bole tak share experience sikit bg ibu2x yg pernah bersalin secara planning czer atau emergency czer? Doktor suntik epidural tu sakit mcm mana? Lps tu bole ke kita request nk half bius atau full bius time operate tu? Dan juga experience berpantang czer mcm mana lps tu.. sbb nya anak yg first dulu sy bersalin normal.. tp utk yg kandungan kedua ni maybe sy kena czer sbb sy twin pregnant .. dan tgk kt you tube dah... tp rasa cuak & takut pun ada ni...mana tahu dgn experience ibu2x yg pernah bersalin cara czer ni bole buat sy pikir positif dan lebih tenang...tq ya semua

3 Balas

Sy mse ank 1st emergency czer sbb air ketuban ktenyr..agak seksa bila bersalin czer di gomen sbb sume kne buat sdri lps dihtr ke wad dgn kesan czer msh sakit.

4y ago

Maksudnya kena ready dr segi mental & fizikal la ni lps bersalin...😔berapa hr sis kena thn wad?