Pernah positif covid

Ada ssiapa yg pernah +ve covid x.. Nk tnya.. Klw yg pernah +v..mmg terpaksa bersalin czer atau bole bersalin normal ya.. Saya pernah +ve covid 30weeks yg lps.. Kena paksa czer atau bergantung pada keadaan. Kot² bole bersalin normal cm dh buka ke.. Tq

1 Balas

kawan saya haritu masuk ward time nak bersalin, buat ujian covid tertiba positif pulak, doc suruh try bersalin normal sbb pregnant anak no3 n bersalin dlm ward tak boleh masuk lr n suami tak dpt teman