Normal ke czer ?

Anak first sy czer , anak kedua ni due date 2/8. Da jumpa doct pakar minggu lepas and dia ada ckp sy bole cuba untuk bersalin normal . Tpi sy takot nk bersalin normal takot jahit semua tuh🥲🥺 czer tu sy da rasa so thu da mcm mn . Akak² yg da rasa dedua ni bole share pengalamn tk, mn satu yg ok.. yg besalin normal bole share jugk pengalmn korg 🥲

2 Balas

ala ibu.. tahan jelah waktu kena jahit tu😁 mmg ngeri time jahit sbb dijahit setiap lapisan² kulit kan tp sabor jelh walau hakikatnya rasa nk lari dari hospital🤣sy hrtu mmg besar koyak sbb anak sy besar😣lpas kena jahit yg ngeri ialah diseluk plk 😣 sy 3× kena seluk slpas jahit menggelupur tahan sakit habis bed basah kena darah 😅

2y ago

ubat bius mmg dia bg kt kita waktu nk jahit tp atas badan jgk klau berkesan berkesanlah..tp bg sy x.. sama je tetap sakit kena jahit erm baik x pyh bius klau gitu 😅

sy anak 1st czer . anak second normal . alhamdulillah sis . ta de ape ... time tu rasa dia bius . ta de rasa sakit time jahit . time tu kita pon da penat na pk sakit .