Saiz breast

Salam , ibu2 yang berpengalaman lepas dah habis fasa menyusu anak, breast akan kembali pada saiz asal ke tak ae, ke mmg x kembali pada saiz asal dah? Baju sy saiz M semua tak muat tang breast, tang lain ok je, breast je pakai bra saiz 3xl, adehh.. Syg baju.. Skrg duk ulang pakai baju sama jela, nk beli baru fikir kos, ni pon beli baju kurung saiz besar dekat kuantan parade harga rm10 tp cantik la, cuma bila pakai besar gedabak haha sbb nak cover tang breast terpaksa laaa...

5 Balas

ambik ubat stop susu. sy hri tu bf ank first smpai 2 thun 2bln & terus pregnant jd breast maintain ada susu cuma xkeluar la. bila gugur baru2 ni, hospital bg ubat stop susu. dlm 2-3 minggu breast kembali ke saiz asal, from xxl to xl 😅😅 tu sy la, org lain xtau la..

1y ago

oooo yeke.. menarik

Klu kita pump susu, biasanya breast mmg akan kendur bila susu dah takde. Klu nak bg breast menten gebu, jgnlah pump sampai susu kering nnt breast jd lembik & jatuh, tak cantik.

1y ago

sy mmg pam sbb nk anta pengasuh huhu..

kembali pada size asal. tapi kendur sikit lah 😆

1y ago

warna jadi warna asal sis

Rasanya maintain je…

kembali saiz asal