Saiz perut

Salam mommy nk tnya. Normal tak baru 3 bulan tp perut dh besar? Mostly sy pakai seluar semua tak muat dah 😭 terpaksa carik baju lain

6 Balas

sye 3bulan dah besar. tpi besar sbb lelemak manja sedia ada je 😂😂 bby nye kecik je lgii 3bulan nurse ckp 😂 jadi nak sng sye pakai laa baju husband yg besar2 tuuu. nak beli baju awal2 ni nnti membazir sbb perut dh membesar nnti xboleh pakai dh. seluar sye beli yg khas maternity jee sbb boleh pakai lama.

2y ago

Hahaha kan. Ingatkn sy je mcm tu 🤣 mungkin sbb lemaks di perut buatkn bump nampak besar

sy kurus je..berat 4bulan 44.4kg je...perut kecik je...tp memg nk okai seluar xmuat awk dri 3bln lg memg xmuat😂😂 pkai skirt je laa...baju xpe sbb sy jenis pkai baju bsr2 memg xnpk sy prgnt☺️ msuk je 15w terus kuat bby mengeras🤗

2y ago

sy kndungan ke 3 anak sulung

Sama sis. Sy baru masuk 4 bulan ni semua dah saiz XL 😅. Terpaksa beli baju lagi besar sebab boleh pakai lama sampai 9 bulan nanti. Badan sy pun mmg jenis besar 3 bulan pun dh nampak sebab lemak pun ya. Haha

sya lak risau...dh 4 bulan.. dh nk masuk 5 bulan. tp perut sy tgk sama je x. risau jgk.. agak2 baby ok x😅tgk org lain perut beso2..

Normal sis. Saya 3 bulan kalau queue orang suruh saya duduk sbb tengok perut

samaaaaaa 🤣 tp bukan perut je mengembang tau hahaha 😂 redha jela

2y ago

itu la ada org 5 6 bulan xnmpak lg kite kemain membulat, xpelah demi anak 🤣 esok diet balik