Najis Warna Hijau Muda

Mommies smua.. Sy nk tnya?? Sy dh 25weeks skg.. And dr trimester prtma sy mmg ambek ubat tmbah drah.. And tiap kali buang ait besar najis wrna hijau tua gelap2 mcm tuh.. Tuh mmg normal kn.. Tp tdi sy skit prut mcm memulas tuh,, dn bla sy p tndas najis sy wrna hijau muda, pelik sbp sblum ne xprna plak najis wrna gtu... Adakh itu normal?? Ada tk mommies yg prna mngalami ny???

1 Balas

Saya masa ambik ubat tambah darah yang iron tablet tu taik saya warna hijau tua juga mommy. Tp xpasti pla klau tahi hijau muda nnt mommy normal rasanya tu tp nnt rujuk nurse la masa appoiment lg. Mommy msh ambik ubat tu x?

4y ago

Klau masih ambik normal mommy. Tahi kita masih hijau tu. 😊