sporting koko

Salam ibu2 smua.. Dlm ni sapa ada pengalaman turun tnda sporting coklat n x g hospital sbb baby gerak smua ok ja... X dak rasa sakit apa pn... N klu g hospital check agak2 kna tahan x.. Sy x dak org nak jaga anak first... Nk g check tpi tkut kna tahan ja...ka turun spoting koko tu sbb sy penat n bediri lama yer skrang dh nk msuk 36w.. Mohon jgn kecam Bby gerak ok..

2 Balas

Nk masuk 36weeks mmg kne g hspital cek bila ada spotting or bleeding. Jgn amik ringan sis. Usaha untuk pg hspital. Demi keselamatan baby dlm perut tu.