2cm

assalam smua...arini dh msuk 38w 2d..boleh shre tips nk bg bukaan cpat x...hihi..smlm bby mgeras je..dh ke hospital check smua alhamdulillah ok..brat bby pn ok..check jln bru 2cm....xsabar nk tgok bby..

1 Balas

Try jalan itik, ketuk ketampi, jalan banyak2. Masa solat tu sujud lama2. Tu yang sy buat bila bukaan da 2cm. Tp kalau xmampu...buat takat ya g mampu. Selamat berjuang mommy 😉

4y ago

Jgn lupa mkn...nnti xda tenaga nk push. Bestnya nk jumpa baby 😍