Kandungan 37minggu

Kandungan sy arini 37 minggu , tadi pagi nak kencing sluar dlm penuh warna koko sy xpastii apa tu ? Dah g kecemasan tpi doctor ckp x da apa2 dan blum ada bukaan . ibu2 ada pengalaman x kluar wrna koko mcm tu ? Agak2 lama lg x sy nak bersalin ? Walaupun INI kndungan yg kedua serius ckp anak pertama xda tanda2 bgini tu yg bertanya tlg jgn kecam

2 Balas

biasa kalau kuar warna coklat tu tanda2 nk bersalin tu. .. jalan pembukaan mgkin dh terbuka sikit kot.. sy ad juga mcm tu..

scan bby ok tak??klo bby ok,doktor pon kata okay xde apalh kot