alahan yg teruk

salam ibu2 semua...sy nak tanya ada tak yg alami alahan yg teruk...makan atau minum ape semua akan muntah balik...kadang2 tak larat badan nie...lemah sgt...makan ape je mesti kuar semula...kadang2 bila kat luar terpaksa tahan lapar sbb risau akan muntah dia khalayak ramai...mcm mana nk atasinya yer...tq yg sudi jawab..

17 Balas

masa trmstr pertama teruk skrg dah kurang. tp kdg2 tu msh ade. selesa mkn mmg masih x lalu lg. mkn sikit2 yg mne boleh je. alhmdulillh bby siht, bert bdn pun naik dgn norml.