Tak ikot sgt berpantang

Salam ibu2 semua. Nk tny la...ade tak ibu2 kt sini yang TAK ikot sgt berpantang ni? Cth tak ikot sgt menu berpantang, pilis param ikot mood, berurut tapi tak kerap, berbengkung tp tak konsisten. Ade tak? Nk baca komen drp golongan yg TAK ikot ...nk tau ape reason and pndpt nye...ok ke tak ke.

33 Balas

Pengalaman sy pntg 4 org ank xde la ikut sngt, sy cuma jga mkn, urut n tungku je, buat y pnting2 je...bngkung ke, param ke pilis sume tu xde....org ckp dlm pntng kena minum air suam, tu pn sy xbleh, sy kena minum air masak y betul2 sejuk jgk, klau x sy mkin dahaga...tp alhamdulillah ok je, klau ikut org dlu2 pntg memg x bleh, jd letih sbb diorg bg mkn nasi ikan kering je 44 hri, sy x bleh cm tu, sbb tu Dr ank 1 sampai 4 sy pntg sendiri je, snang nk buat pe n mkn sy buat sndri je... Tp klau bnda y x tau n x biasa sy akn refer jgk org brpnglaman...