Detail scan+gender

Hi smue. Esok sy 18w 4d ikot kiraan. Dan sy excited nk buat detail scan skligus tau gender Sbb sy tak dpt peluang ni mse mngndung Anak first dlu tahun 2017. Kne pulak Sonobee ade promo Murah rm88 drpd 108...Ade tak ibu2 Yg 18w lbih dh nmpk gender.. Suami nk sgt girl... Alang2 tu dpt tgok lebih terperinci organ2 dlaman bby OK ke dak.... Doakn sy utk Esok plssss... #SharePengalamanAnda

4 Balas

saya pun buat detail scan dekat sonobee. masa 16w saya gi gender scan kat sono jugak suka2 je nak tgk perkembangan bby sbb murah je 28ringgit, alhamdulillah nampak gender masa tu, then saya repeat detail scan masa 18w and gender baby masih sama. hopefully sama la keluar nnt 🥰 nanti nak repeat scan lain 26w mcmtu pulak nak tgk lain. tapi baju2 sah start beli ikut gender baby dah 😆😆

1y ago

alhamdulillah skrg kandungan dah 32minggu. jantina masih sama tepat sonobee teka since 16w haritu🤭

saya buat detail scan masa 21w, gender dia lama gak nak cari sebab baby tak bagi kerjasama 😂 semua Normal, cuma ukuran lilit kepala dia kata 19w , sonographer kata awal lg nak buat detail scan . pastu bila check yg lain, semua ikut yang 21w tu . saya punya air ketuban kurang, maybe sebab tu saiz kepala 19w . moga dipermudahkan urusan sis

2y ago

semoga urusan sis dipermudahkn juga.. aamiin

hi sonobee kat cawangan mana ye & mcm mana tau ada promo ye?

nnti share tauu