Tak ikot sgt berpantang

Salam ibu2 semua. Nk tny la...ade tak ibu2 kt sini yang TAK ikot sgt berpantang ni? Cth tak ikot sgt menu berpantang, pilis param ikot mood, berurut tapi tak kerap, berbengkung tp tak konsisten. Ade tak? Nk baca komen drp golongan yg TAK ikot ...nk tau ape reason and pndpt nye...ok ke tak ke.

33 Balas

Saya pun pantang ikut kemampuan sendiri je.. sebab pantang sorang2. Harini dah hari ke 26 pantang, urut brapa kali je. Bengkung pun pkai kejap2 je sbb susah nak bergerak urus baby lagi, pilis ke apa semua takde pkai. Socks pun pkai time tidur tu pun bukak kalau panas. Makan mmg eat clean je.. tapi strict tu tak sgt. Hari 25 dah back to normal weight before pregnant ☺️ yg penting happy2 je pantang, kalau ikut org lagi stress nanti susu pun drop