Tak ikot sgt berpantang

Salam ibu2 semua. Nk tny la...ade tak ibu2 kt sini yang TAK ikot sgt berpantang ni? Cth tak ikot sgt menu berpantang, pilis param ikot mood, berurut tapi tak kerap, berbengkung tp tak konsisten. Ade tak? Nk baca komen drp golongan yg TAK ikot ...nk tau ape reason and pndpt nye...ok ke tak ke.

33 Balas

Last year Bersalin musim PKP, pantang dgn mertua sbb cucu sulung. Bidan semua Takut Nak dtg Sbb Takut covid and bnyk xboleh nk kluar masuk Sbb limit 10km. Ulang alik klinik 30hari Sbb Anak jaundice, g klinik je Pakai stokin, Kat Uma xda pun Pakai slipar ja,Malam pun selimut Sbb panas sgt.Bengkung lgi la. Ada Tapi xpakai Sbb semua tak reti nak ikat kan Tapi. Minyak2 Mmg xda prepare pun. Urut sekali je konon ada ckp boleh urut Tapi xsdap,sekejap 30min n mahal(100/menyesal pun Ada). Cuma mandi herba je. Yg lain xdoooo. Hari ke 20 Siap boleh shopping Kt Giant Sbb duit kwsp masuk 😂😂😂 . So far xda apa2 la. Sihat alhamdulilah. Ni Tgu Anak ke2 keluar je