Tak ikot sgt berpantang

Salam ibu2 semua. Nk tny la...ade tak ibu2 kt sini yang TAK ikot sgt berpantang ni? Cth tak ikot sgt menu berpantang, pilis param ikot mood, berurut tapi tak kerap, berbengkung tp tak konsisten. Ade tak? Nk baca komen drp golongan yg TAK ikot ...nk tau ape reason and pndpt nye...ok ke tak ke.

33 Balas

saya xpatang sangat. urut to biasalah nak hilang lengguh badan masa kite prengnant dulu to pun 3 Kali selang seli. bertungku Sy buat pasal badan Sy lepas mandi Sy rasa sejuk Sy sapu minyak Mestika minyak to bagus sbb xpanas sgt. bertungku pun sbb nak lancarkan peredaran darah Dan dpt hilangkan sakit2 kat badan nak darah keluar dgn mudah. sbb badan kita mengalami perubahan lepas bersalin. mandi mcm biasa ikutlah kalo xtahan sejuk mandi air suam. pantang ikut keselesaan masing2..jgn sampai stress. byk minum air makan buah Dan sayur sbb kita akan sembelit dlm tempuh pantang lagi2 susukan anak. byk tenaga nak guna. stokin pun jarang pakai sbb cuaca panas. kene gak tegur pasal xpakai stoking Sy buat xtahu je pasal Sy yg panas bukan org 🤣

2y ago

love this sis. pantang ikut keselesaan masing2. betul sangat sangat setuju. 😍👍🏻