Tak ikot sgt berpantang

Salam ibu2 semua. Nk tny la...ade tak ibu2 kt sini yang TAK ikot sgt berpantang ni? Cth tak ikot sgt menu berpantang, pilis param ikot mood, berurut tapi tak kerap, berbengkung tp tak konsisten. Ade tak? Nk baca komen drp golongan yg TAK ikot ...nk tau ape reason and pndpt nye...ok ke tak ke.

33 Balas

Salam. Saya tak ikut sangat bab makan jamu. Makan juga tapi tak sampai habis. Anak kena jaundice lama. Bila dah habis pantang badan cepat mengembang hehe. Tak pasti la kalau semua tu orang lain pun alami juga