dilema

Salam ibu2 semua terlebih dahulu saya mintak maaf sbb saya masih baru dalam bab2 mengandung nie ,saya nak mintak pendapat semua, 29/1 haritu saya cek double line ( bulan 1 saya still period 2/1-7/1) .. lepastu g cek , doktor cakap saya tak pregnant . Kantung pun takde nampak lg , patutnya 1/2 saya da period .. tapi sampai harini saya da lewat 7/8hari .. bila cek upt masih double line , perlu ke saya pegi cek lagi ? Saya konfius yg saya mengandung ke tak , tanda2 lain takde , cuma breast , pinggang sakit , kekdg rasa mcm nak senggugut tapi tak .. perut belah kiri kekdg rasa mcm ada angin ..

3 Balas

Pegi scan secepat mungkin dkt klinik yg lain klau ada scan melalui vagina lg bagos boleh terus nampak....kdg2 lain doc lain kepakaran & lain kata2 dia..hrp dpt bantu awk😊sbb sy sendiri pon alami benda ni cuma bernasib baik sbb sy ada pegi klinik pakar puan dkt situ lg yakinkn sy💖

4y ago

Normal swasta dia lg cepat detect sbb teknologi dia...takpe nnti awk double confirm & hrp semuanya baik2 untk awk and baby

Double line terang ke masih samar? Kalau masih samar try lagi sampai betul2 terang then baru pergi scan lagi skali.

4y ago

Try masukkan upt tu. Nak tengok

Bagi sampai line terang

4y ago

Saya punya upt semua terang2 sis ..