Pregnant ke tak

Saya nak tanya saya g klinik dalam bulan 11 dan doktor sahkan saya pregnant 1 week tapi biler saya cek upt semalam not pregnant saya cek upt strip 1 line.sekarang 3 week 2 hari..cramp perut on off kadang takde langsung tapi breast sensitif sampai sekarang..biler sentuh rasa sakit .bulan nie saya masih belum dtg period.kalau ikutkan saya period 18/12

1 Balas

5w bru upt dpt detek

1y ago

eh kalau lepas period buat ape nk check upt semula kn dh sah ii tk preg tu