3rd Trimester HB Low

Salam / Hi ibu2 semua.. sy skrg dh 34week. Tp hb semakin rendah... Skrg pun sy dh ambk maltofer 3bj sehari tp tetap xnaik.. ibu2 ade tips x untuk naikkan hb...

10 Balas

Sma las sis sebelum ni hb asyik rendah x naik2. masa 35weeks bru naik. sy consume jus mamariam 2mggu sblum checkup. dri hb 10.2 naik 11.3. selain tu sy makan iberet, vit c, minum susu avacado, dan kekacang juga. sumber protein ikan ayam, syur syuran hijau kne mkn jugak.