scan boy mmg konfirm boy ke?

Salam ibu2 semua. Sy bru scan baby 17weeks. Doktor ckp baby boy. Ada kemungkinan x baby tu girl? Sbb mmg harap sgt2 baby girl. Ni las pregnen kot. Sbb dh 2x czer. Mngkin nk ikat dh lps bersalin. Anak dua2 boy.

scan boy mmg konfirm boy ke?
62 Balas

Ada je kes yg scan lain keluar lain. Pape pun relax and enjoy the pregnancy sis. 🥰 semoga anak yg lahir tue sihat walafiat

Boy ni.. nmpk jelas..

Boy ni.. Clear nampak scan tu

Best to scan at 20-22 weeks

Nak cnfrm scan atas 20w

Ada kemungkinan...

Due date bila sis

dh beranak ke sis

Nampak clear boy sis

5y ago

Kat pic tu nampak tulang peha kiri kanan... nampak dah bebird dia tu...

Selalu nya ya