nak tanya sebab keliru

haii mom semua . tadi ms kencing ade keluar mcm keputihan wrna putih , leps tu lap guna tisu lagi cmpur mcm wrna kuning ade darah sikit . betul2 sikit je darah . tp sya x de rasa sakit papew . tanda2 nak besalin mcm sakit pinggng , perut mngeras tu x de . ape perlu saya buat ye ? adkah saya perlu terus pergi hospital ? ataupun tunggu ade tnda2 sakit contraction tu ade baru pergi hospital ? saya dah 38w 4d . ni ank no 2 , yg first dlu x pernah ade mcm nii . sebb tu rasa kompius . lusa saya kena masuk ward , sebb ada gbs .

1 Balas

klu da kuar darah,better terus gi hosp. biar pihak hosp pantau keadaan sis.

9mo ago

amin.. tq sis