bleeding sikit2

Hi mommies..nak tnya la.. sy preggy 7week.. dlm 2harini..waktu pg je basuh miss v ade keputihan wane coklat n lendir2 darah sikit.. normal ke tu? Tp sy xde rasa sakit perut or xselesa perut..

2 Balas
Expert

Salam sejahtera puan. Untuk makluman anda, pendarahan ketika kehamilan walaupun sedikit haruslah diambil perhatian. Pendarahan kecil ketika awal kehamilan boleh jadi sesuatu yang normal, namun ia juga boleh menandakan masalah terhadap kehamilan anda seperti masalah rahim, plasenta atau kandungan. Oleh itu, anda disarankan untuk merujuk perkara ini kepada doktor dengan segera. Anda boleh layari www.DoctorOnCall.com.my untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang sebarang masalah kesihatan atau bercakap dengan doktor bertauliah secara atas talian. Terima kasih.

4y ago

Tq doc..kjap lg sy ke klinik..tggu husb balik keje..terima kasih bnyak2 membantu..😘

Tu spotting. Boleh ke arah keguguran. Better check doc. Kandungan masih fragile lagi. Klu pki panty liners. Snap gambar tunjuk doc. Nnti dia akan bg ubat atau cara untuk elak spotting.

4y ago

Da pakai..Kt panty liner xde..2 ari ni je..pagi2 buang air kecil cuci miss v terasa ade lendir2 merah sikit..ok sis tq..sy akn refer doc..