Susu HL diawal kandungan

Salam ibu2 saya nk tanya boleh ke diawal kandungan minum susu HL? Siapa ada pengalaman mana 1 korang prefer susu HL/dutch lady ke atau susu ibu mengandung mcm anmum patut kita minum masa awal kandungan ni?

19 Balas

sy lepas hilang alahan susu terus minum HL sehingga hari ni. alhamdulillah ok dan serasi

2y ago

*baca

saya memang susu HL je sis. ada org tak dpt minum susu HL blh la try susu lain.

2y ago

Haha saya pun sama sis mmg susu hl je ni. Ada anmum tp jarang2 minum sbb takut tinggi gula la sis

Saya minum enfamama rasa bertenaga pula sbb ada gula kot

2y ago

Saya pulak lebih suka hl atau dutch lady sbb takut nk minum anmum tinggi gula😅

saya hl🥰 susu anmum tak lepas awai dulu sbb bau kuat

2y ago

tu la skrng dh tak alah baru minum anmum

sy dr awl trimester smpai brsalin minum HL je.

Apa2 susu boleh minum. Asalkan awk blh minum.

2y ago

Sy minum Dutch lady perisa coklat. Alhamdulillah xde apa

Saya minum goodday low fat milk

2y ago

Tu la ada yg kata boleh minum ada yg kata tk boleh lagi risau saya

boleh

bole minum

2y ago

Thankyou awaknya bagi info..