Bleeding awal kehamilan

Salam ibu2 saya nak tanya ada tak ibu2 yg pernah bleeding awal kehamilan? Saya pregnant 5week dan ada bleeding dah pergi hospital and scan baru nampak kantung sahaja baby tak nampak lagi..saya tanya knp boleh bleeding doc cakap mgkin antara sbb baru nak melekat atau sbb nak gugur..so doc suh balik rumah dan suruh dtg balik dalam masa 2minggu..tapi saya masih lagi keluar darah..perlu ke saya balik lagi ke hospital atau tggu mcam yg doc cakap? Terimakasihh

12 Balas

Kalau keluar darah lg, terutama darah yg banyak, wajib refer doc..

saya dah 3 weeks blum ada jg blending ?

2y ago

ok la tu siss. kli ada bleeding ni yg rsau