Waktu pam susu

Assalammualaikum.. Sy first mom.. Nk tnya bila wktu kite kena pam susu ye..sbb ank pon df skrg.. Tiap kali nk pam tkut anak nngis nk susu.. Ank sy bru msuk 20 hari hrini.. Sy prasan susu mcm nk drop je sbb dh jrg pam.. Buat masa ni sy hanya pam wktu bgun tdw dgn sblom tdw je #SeriusTanya #firstmom #bantusharing

1 Balas

tak digalakkan pam klu usia bby bwh 30 hari. melainkan bby warded and ibu tak boleh direct feed. klu nk keluarkan susu juga..marmet lps df.