38w3d

Salam ibu2. Harini saya rasa macam senggugut subuh td dalam pukul 6-7am. Lepastu datang balik 10-11am tadi. Hilang. Then ni sakit lagi dari pukul 2pm smpi sekarang 3.30pm. Perlu ke saya ke hospital? Belum ada tanda. Tq ibu2 semua

2 Balas

Kalo baby first better pegi..sbb sya bsalin no 4 xde tanda darah lendir or air ketuban..hnya sakit perut mcm senggugut..gi hosp bukaan da 3cm last2 emergency czer sbb baby da berak dlm perut.. sakit perut tu pun tanda jg sis..sis da term utk bsalin...jgn nk tggu tanda darah,air ketuban pecah..lain org lain ragam..x sama