Tanda bersalin?

Sy dh overdue 2hari..pagi tdi dlm 7am sakit perut,then berak..lps berak rasa lagi sakit perut tp xrasa nk berak, sakit cm senggugut yg mnja2..dlm sejam sekali cmtu…skrg dh pukul 2pm..sakit snggugut tu dtg on off.. tanda nk bersalin ke? .tanda2 lain xde, cuma sakit bwh perut jela..#firstmom

2 Balas

mungkin tanda awal. sejam sekali awal lagi tu. cuba abaikan dulu. makan, minum, rest bila boleh. kalau nanti perasan dah makin kerap, selang 5 minit sekali ke, boleh ke hospital dah.

3mo ago

Baik sis…tdi pon blh lgi masak bsuh bju..cuma dtg sakit sikit2..ikutkn 28/6 bru kne serah diri utk brsalin..

pergi je hospital awak