tanda bersalin

hi, harini saya dah 39 minggu 5 hari, pagi tadi perut keras betul lepas tu sakit macam senggugut (masih boleh tahan sebab biasa dah kena senggugut) tapi pgi sampai tengahari banyak kali rasa macam tu, kejap terasa pstu 5-10 minit gitu rasa lagi. cumanya sekarang kurang sikit tp masih ada rasa macam tu. ni tanda kena pergi hospital dah ke? ke belum lagi. keliruuu #firstmom #pleasehelp #ingintahu

2 Balas

saya perut nga pinggang sakit jer harini.. tpi perut xmgeras.. tanda jgk ke tu

ada sakit pinggang tak? Still sakit kan? Beter ke hospital

1y ago

pinggang sakit tapi tak kerap sangat, takut g hospital nanti dorang suruh balik 😅 kalau tunggu esok je boleh ke sbb ada check up kk esok