Batuk

Salam ibu2 comel smua.. sye mngandung 22 minggu mngalami batuk sangt truk.. leh x ibu2 dlm ni bg thu cara taw ubt yg bleh hlng kan batuk.. sye memng x lrat sngt gan batuk ni??

13 Balas

Macam sy batuk tiba2 datang time nak tido. Sy telan pati delima gulsan, kurang laa sikit. Ada yg suggest telan madu. Pun boleh jugak tu. Yg penting banyakkan minum air.

4y ago

Sbb masam eh? Setakat ni sy minum alhamdulillah okay. Kena try and error jugak sis.