berat badan tak naik

salam ibu2. cemana yaa nk naikkn berat badan. checkup dkt KK misi dh bebel berat xnaik pulak makin turun sikit ad laa 😅. sy rasa dh mkn bnyk tp berat xnaik2 😌

2 Balas

Samalah saya…masa 6w timbang 47kg….berat makin turun wpon xde alahan…nasi makan hari2😅😅 now da 13w jd 46kg plak…Alhamdulillah baby makin membesar dgn sihat

Berat sy pun turun. Nurse kata ok je sebab memang masih mabuk muntah2. As long as baby ok tak ada masalah

1y ago

owhh ye . sebb sy memg takde alahan drp awl2 pregnt smpi sekrg. dulu ad laa jugk sy diet jaga badan nk maintain 50kg je. skrg time prent xnaik2 pulak walaupn dh mkn lebh sikit drp dlu 😅