Tambah berat badan ketika hamil

Assalamualaikum mommy semua . Macam mana ya nak tambahkan berat badan nie ? makan dh bnyk tp xnaik2 . misi dah bunyi dahh 🥲#firstmom #bantusharing #pleasehelp

2 Balas

Mcm sy sis, trimester 1 berat sy turun pastu sebulan lepas tu naik 1kg je sebulan sampai skrg dah 26weeks pun naik sikit je 😅 sejenis susah naik berat kot…tp org ckp kalau nak berat naik try minum susu

4mo ago

fernleaf tu ambik yg mana sis ? yg full cream atau yg utk family ?

Berat awk brpe? 🥲 Sy 33kg..wktu booking..next week appointment dgn pkr pemakanan..tp sy mmg jnis kurus sblm kawen..skrg ni sy mnum susu tiap hri, nmpk naik la jgk wlaupon sekilo

4mo ago

Sy reply dkt ats..silap reply komen tdi.. sy mnum susu fernleaf dgn marigold hL ..marigold jrg2 je..fernleaf hari2