Buka buku pink

Sya nk tnya boleh ka lgi nk bukak buku pink 31mnggu,sya sblm ni checkup swasta,plan utk bersalin di gov...#firstbaby #pleasehelp #firstmom

3 Balas

rasa nya xperlu awak, boleh je direct pergi hospital kerajaan. yg penting buku pink swasta tu lengkap mcm kk. ada checkup semua. ke awak dh call hospital gov tu tanya?

2y ago

xde la awak. sbb sy pon mcm awak check swasta. sbb sy xboleh commit dgn time kk. sy boleh g hari mggu ja. sy ada baca dlm group ibu hamil. ada org tnya soalan mcm ni juga. ada mommy2 dlm group tu jawap xperlu. janji buku pink swasta dh complete mcm kk checkup. mean ada check drh, urine semua tu. nnt time bersalin bawak buku kita pergi pac.

eee takpayahh la, hos gov accpt je buka swasta. makesure lengkap la. 1 buku je cukup, byk2 nurse pun pening

pegi call kk berdekatan. tanya sana buat appointment. bwk semua sekali kad checkup dri swasta tu.

2y ago

ade hospital xnak accept buku swasta yer. die nk buku kk.