Sedang dilemma

Salam ibu gojes semua..nk tanya laa..salah ke kalau sye nk teruskan jugak bg baby breast milk? Bkn ape pengasuh sye bgtawu sye utk bg ank susu tepung. Ank sye xnk mnum susu dlm botol susu..jd dye cadangkan utk bg susu tepung. Sye sedih bila blk kje tgk susu yg sye bekalkan x diusik pengasuh. Sye dlm dilemma nk bg susu tepung atau x..sbb susu sye bnyk je lg dan cukup utk ank sye. Tlg sye ibu gojessss 🥺

29 Balas

ehh pengasuh tu malas lebihh. susu tepung pon bancuh dlm botol jugakk. ape mslh nye. ke pengasuh tu bancuh susu tepung dlm mangkuk. kalau awk xnak bagi susu tepung, xyah bagi. tu anak awk. awk yg buat keputusan nk bgi susu tepung ke susu badan. pengasuh tu xde hak pon. awk kena berkeras la dgn pengasuh tu. yg sbnr nye pengasuh tu pemalas nak panas kan susu tu je.