susu botol

Assalamualaikum Sume .. Sye nk tnye mcm mne yerk nk bg anak hisap botol umoq dy dah sethn lebih ..dy hisap tp kjap2.. Bnyk mnx susu badan gak .. Sye xnk bg sbb sye tgh mengandung ... N ad setngah owg ckp xbole bg dah sbb 2 susu adek Dya ... Sye xtwu nk bg susu ap dah ...

1 Balas

😊😊 bby dah biasa df mmg susah nk ajar botol sis...sy ank skrg 1y 4m still bf sy dah 20w...ank sblm ni pon bf smpai la hari nk bsalin...tgh sakit contraction smntara tggu ayh dia siap sy susukan kakak dia sbb takut dia lapa masa sy kat spital

4y ago

SME lh situasi kte nty sis ... Hehe ..