pregnant

Salam hye..sye daa check dgn doc n doc bgtau usia kndungan bru 5 mggu lbih..then,try scan ssh nk nmpk kantung baby..doc scan lme dkt mesin tu then bru jmpe tulis 4 mggu mcm tu..normal ke kantung kecik n ssh nk nmpak dgn usia kndungan mcm tu..?

2 Balas

Sy 9weeks bru nmpk baby n kantung. Before tu tk nmpk ape langsung. Kantung pun tak nmpk

4y ago

samaa .. sy pun 9w bru nmpk 😌 sblm ni scan x nmpk ppe, doc risau lua rahim 😭