Cyst N Breech Baby

Salam... Hyee nk tnye ibu2 dekat sini ada tak yg pernah alami situasi mcm sye.. Sekarang sye pregnant dah 25w dan semasa 12w doctor bgtau yg sye ada cyst sebelah kiri.. Doctor kata cyst nie tak bahaya.. Nak tnye bila kita ada cyst baby mmg susah nk bpusing yea.. Sbb dri awal scan bby sye masih breech..

2 Balas

mungkin kot sis, cuba tanya doctor untuk kepastian. asalkan baby bergerak ok, ok kot sis... insyallah semoga dipermudahkan.

my baby turn at 35weeks.org kata kalau baby tak pusing lagi,dorang boleh pusingkan..entah betul ke tak la..

5y ago

Yg to betul, doktor boleh bantu utk pusingkan baby.. Tp untuk 100%berjaya dipusingkan to, tak boleh nak janji... 🤦