kecutkn CYST mommy blh share

Salam mommy, sye nk tanye mkn ape ye yg boleh kecut kn cyst slain operate buang ??? sbb sye bru scan n ade cyst doc rsau sbb sye bru brsalin ceazer.. mohon mommy2 share tips pls...#bantusharing #pleasehelp

2 Balas

Masa awal pregnant sy pun ada cyst ,tp doc ckp cyst tu akan hilang dan mengecut brgantung pada hormon dan pemakanan kita. Cyst sy dah mengecut pada trimester kedua. Skrg sy dh trimester ketiga ,alhamdulilah dh scan balik cyst tu dh takde.

2y ago

Alhamdulillah , ye sye masa awl preggy pun mmg dh ade ,jaga makan n dll cyst mngecut n x mmbsr tp lps brsalin still ade ... n skrg rasa sakit ... n doc ckp cyst aktif.

cyst besar mana tu?

2y ago

doc ukur bsr 50sen...