Cairan Coklat

Salam, Hye Mummy .. Nak tanya, siapa pernah keluar cecair warna coklat di faraj masa hamil ? Apa faktor keluarnya cairan tu ? Bahaya tak untuk kandungan ? Perlu ke pergi emergency hospital atau klinik? Cairan coklat keluar dari semalam lepas daki tangga semalam dalam keadaan lapar. Sampai je rumah, menggigil satu badan. Cairan coklat tu still keluar hari ni. Buat masa terdekat ni memang tak ada bersama dengan suami. Apa perlu buat ya ? Perlu ke emergency untuk check tak ya? Siapa ada pengalaman yang sama?

Cairan Coklat
27 Balas

Saya habis period 1/4. Ni 20/4 dah keluar bleeding mcm ni. 4 hari dah keluar tanda coklat mcmni, check utp -ve. Sebab apa ya?

Sebaiknya awak g hspital check. Sy dulu keluar mcm ni sebelum keguguran. Take care sis. Semoga kandungan awak sihat²

sme gn sy sis ,dlm 2hr cmtu trus sy ke klinik masok suntik bontot nak kurgkan drah mule2 sy coklat lme klua drah sikit

Lebih baik pergi hospital cek sbb saya dulu pernah ada kes camni masa preggy anak ke 4 dulu...

Nurse sy sllu pesan tiap kali cekup. If ada darah sikit ke, coklat ke apa ke. Trus g hospital.

sy pun keluar mcmni masa awal2, doktor ckp normal...sy mkn duphaston sehingga ok..

brpe week dah sis? sebelum ni pernah x kluar mcm tu? klu x pernah better trus g hospital check.

5y ago

15 Minggu sis. Sebelum ni pernah sehari kena, lepas tu hilang. Yg ini kali kedua jadi.

Banyaknya kluar sis. Sy dlu pernah jg kluar tp setompok 50sen ja. Tak la bnyk mcm tu

sy pnh, diagnose GBS. pegi hosp bwk smple. dorg akn check.

Sye pnh kne, doc kata sbb trllu penat