Cairan coklat

Adakah cairan coklat ni membahayakan atau tak? Dah 3 hari start hari jumaat. Dah tanya nurse kk dia kata kalau berlarutan check kt klinik swasta dlu.

3 Balas

assalamualaikum semua. sya sudah keguguran harini. berkecai hati rasanya. kalau ada darah yg keluar tu cepat2 pergi jumpa doktor. jgn lambat sgt mcm sya 😭😭😭

Kalau sikit itu normal pasal implantasi. Apapun jumpa Dr dan ambil ubat kuat rahim.

berapa bulan dah tu? boleh je pergi check untuk kepastian.

2y ago

skrg baru masuk 11 minggu. harini pon ada lagi tapi color merah cair