Bleeding coklat keluar lagi

Mummy semua hrini masuk 5kali cairan coklat seakan darah keluar😥 kelmarin dah pergi klinik check baby alhamdulillah jantung kuat..tapi saya takut coklat ni masih keluar hrini#ingintahu #bantusharing #seriusnanya #firstbaby Semoga baby saya sihat

4 Balas

same with me.. sis da berapa weeks? saya 8 weeks spotting 11 hari dah. basically doc hanya bg duphaston and suruh banyak rehat.. nothing much can do. kita berdoa dan bertawakal saja nah, semoga Allah melindungi kandungan kita😊

maaf puan, pendapat saya kalau ada bleeding ke apa better refer doc je terus daripada tanya kat sini. sebab if keluar brown spot or bleeding tu berisiko

3y ago

saya dah pergi klinik dokter check baby sihat dia bagi ubat kuat rahim ja

but if you punya spotting at 5 weeks, it could be implantation bleed ja. to be safe, refer doc jgn tangguh²

Kena banyak bedrest dan jangan stress ☺️