Cairan Coklat

Salam, Hye Mummy .. Nak tanya, siapa pernah keluar cecair warna coklat di faraj masa hamil ? Apa faktor keluarnya cairan tu ? Bahaya tak untuk kandungan ? Perlu ke pergi emergency hospital atau klinik? Cairan coklat keluar dari semalam lepas daki tangga semalam dalam keadaan lapar. Sampai je rumah, menggigil satu badan. Cairan coklat tu still keluar hari ni. Buat masa terdekat ni memang tak ada bersama dengan suami. Apa perlu buat ya ? Perlu ke emergency untuk check tak ya? Siapa ada pengalaman yang sama?

Cairan Coklat
27 Balas

Gi jer hospitalnnti die cek punca knp darah kluar..

Pegi je hospital sis. Dkt bahagian kecemasan tu.

Byk ni.. pegi hospital/klinik sis..

sy br dpt dphstn...dh xde bleeding/spotting

5y ago

ape pn mommy izzah klu awk jd mcm kes sy ni..awk byk rehat ye..dphstn tu dia bhntikn spotting/bleeding je..kite sm bykkn bdoa ye..smga baby kite selmt

Dh jumpa dr blm sis..apa doktor cakap.

5y ago

Kandungan 3 bulan sis. Jantung dah nampak degup.

better sis pegi hosptl

Saya mcm tu

5y ago

Mse tuh brpe week