cara nk cuci water tank baby food processor

salam hye ibu ibu, saya nk tanya ibu ibu semua yg ada pakai autumnz baby food processor ni cara2 nk cuci water tank tu mcm mn yer? tk guna lagi.. tp sllunya kalau before guna mst kena bersihkan dlu kan? ? tapi mcm mana yer?? blh share tak?? dan kalau kalau dah after use, kalau nk cuci guna cuka masak tu mcm mana plak? mmg kena rendam smlm ke? mntk maaf yer byk plak bertanya.. saya betul betul xtahu.. ?? harap ibu ibu dpt bantu menjawab persoalan saya yaa terima kasihh

1 Balas

Saya try up status mommies ni ea..hrp jika ada yg trbc feed ni dpt mmblsnya asap..😉✌