Boleh tak guna blender biasa untuk masak makanan bayi. Saya rendam dulu air sabun.

Supaya hilang pedas cili. Lgpun sy jarang guna blnder sy. Sbb mcm x berbaloi nk beli baby food processor. Skjap sgt pkai. Please

3 Balas

boleh je tkde masalah. saya pun beli blender mini yg 15rm tu je utk makanan baby. sbb mcm saya byk campur cili so terpaksa gak beli satu yg lain. food processor tak wajib pun beli. kalau ada duit lebih boleh laa beli

Kalau dah guna cili tak recommend guna blender yang sama. Boleh beli blender yang kecil kat cjwowshop pun ada jual. Shopee ke. Saya pun tak guna baby food processor. Pricey

boleh je